De 55-jarige Rene, werkzaam bij Installatiebedrijf Joop Buitenman, zit al 30 jaar in het vak. Ook deze, in het installatiewerk gepokt en gemazelde installateur leest zowel on- als offline Installateurszaken (IZ). De gedrukte versie van IZ is natuurlijk al jarenlang een gewaardeerde informatiebron voor de installerende vakman. Maar sinds kort is IZ ook via de IZ-app te lezen, als eerste installatietechnisch vakblad in Nederland. Download net als Rene de app en blijf op de hoogte van het allerlaatste vaknieuws.

Niet alleen zijn in de app alle artikelen, columns en rubrieken uit iedere uitgave van IZ terug te vinden. Deze vakinformatie wordt dagelijks aangevuld met actueel nieuws uit en over uw vakgebied. Dat laatste gebeurt in samenwerking met de redactie van Installatienet.nl, die al twee decennia lang als populaire nieuwssite voor het vakgebied fungeert.

Download de IZ-app in Google Play
De app is gratis te downloaden in Google Play (Android). De App Store (iOS) van Apple hanteert helaas een wat langere termijn van publicatie, maar we verwachten dat de app ook hierin binnenkort beschikbaar komt. Zodra dit het geval is, maken we dit via onze social media kanalen bekend.

Op onze nieuwsbrief abonneren