Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

WOLF introduceert een nieuwe generatie pompgroepen voor zonne-energiecircuits, verwarmingscircuits en mengcircuits, met bijbehorende appendages. De groepen zijn voorzien van hoog rendement pompen (EEI ≤ 0.2). Deze zijn zelfregelend en traploos instelbaar, inclusief op maat gemaakte isolatieschalen.

De zonnepompgroepen zijn beschikbaar voor 10 of 20 collectoren. Voor het snel en eenvoudig vullen en ontluchten van het circuit zijn beide pompgroepen voorzien van geïntegreerde thermometers en terugslagkleppen in de toe- en afvoer en vul- en aftapaansluiting. De veiligheidsklep kan direct aangesloten worden en de regelmodule SM1-2 of SM2-2 kan in de behuizing van de pompgroep worden geplaatst. De bijbehorende bedienmodule is optioneel bij te leveren. De zonnemodules kunnen tegen de wand of in enkele gevallen op het voorraadvat worden gemonteerd.

Voor de verwarmings- en mengpompgroepen zijn verdelers beschikbaar, compleet met isolatie, voor twee of drie groepen direct naast elkaar. De regelmodule MM-2 kan direct in de behuizing van de pompgroep worden geplaatst, eventueel met display voor de mengpompgroep. De mengpompgroepen worden veel toegepast in woningen als voorregeling voor passieve vloerverwarmingsverdelers. Het totaalsysteem kan hierdoor nog intelligenter worden geregeld en bediend.

De verwarmings- en mengpompgroepen zijn leverbaar in verschillende capaciteiten voor zowel kleine als grote projecten. Alle componenten zijn voorzien van EPP thermische isolatieschalen.

De regelmodules voor de zonne-energiesystemen en verwarmingssystemen kunnen centraal bediend en uitgelezen worden met de BM-2 bedienmodule. Alle instellingen, de opbrengst en de actuele waardes worden op de bedienmodule grafisch weergegeven. Met de communicatiemodule WOLF LinkHome kan het gehele WOLF systeem op afstand bediend worden met behulp van de gratis Smartset App.