Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Swegon - Bert van Loenen en Bernard AvalletSwegon Zweden heeft in Auerhaan Klimaattechniek een betrouwbare partner gevonden voor de vertegenwoordiging van de Swegon-producten en systeemoplossingen op de Nederlandse markt. Voor Auerhaan zijn de Swegon-producten een prachtige aanvulling op het bestaande leveringsprogramma.

De Swegon-groep produceert energiezuinige luchtbehandelingsunits en WTW-units met hoog rendement. Bekend van Swegon zijn ook de systeemoplossingen voor winkelcentra, kantoren, hotels en industriële projecten, waarbij alle componenten inclusief regelsystemen op elkaar zijn afgestemd en met elkaar communiceren. Als enige fabrikant heeft Swegon alle warmteterugwinunits van de Gold-serie tot 50.000 m3/h Eurovent gecertificeerd en de units tot 9.000 m3/h voorzien van het passiefhuiscertificaat.

Daarnaast heeft Swegon een zeer uitgebreid programma luchtverdeelcomponenten in een prachtig design voor het creëren van een stil en comfortabel binnenklimaat zonder tocht. Uniek is de regeling van Swegon waarbij de regelaar communiceert met alle componenten in het luchtbehandelingssysteem: de luchtbehandelingsunit, de koelunit alsook de luchtverdeelcomponenten. Doordat de regeling zo compleet is, wordt bij toepassing van Swegon-producten veel kosten voor regeltechniek bespaard op een project en dat is natuurlijk financieel interessant. De totale projectkosten worden hierdoor aanzienlijk lager.

Voor meer informatie: www.swegon.com