Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

Brandveiligheid is terecht een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van installaties. Om de brandwerende compartimentering van een gebouw te vrijwaren moeten de openingen rond doorvoeringen brandwerend worden afgedicht. Ubbink biedt hiervoor, in samenwerking met Promat, de Rolux ProTect brandwerende schachtoplossingen in handige sets voor CLV en half CLV installaties en schoorsteenrenovatiesystemen.

Compartimentering
Bij brand in een appartement moet de schacht brandvrij blijven, zodat de brand niet kan overslaan. Compartimentering zorgt ervoor dat een brand niet direct van de ene ruimte naar de andere kan overslaan. Met de Rolux Brandmanchet van Ubbink blijft de brand 60 minuten lang uit de schacht. U bent optimaal beveiligd!

 

Geteste zekerheid

De Rolux ProTect Brandmanchet voor kunststof buizen, gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal, is ingelegd met bij brand opschuimend materiaal dat de buis dichtknijpt en de doorvoering de gevraagde brandwerendheid geeft. De Rolux ProTect brandwerende schachtoplossingen zijn getest en beschikken over een brandveiligheidscertificaat.

Assortiment

Ubbink biedt brandwerende schachtoplossingen voor zowel parallelle als concentrische systemen:

• Rolux ProTect 80 Brandwerende Set Parallel
• Rolux ProTect 60/100 Brandwerende Set Concentrisch
• Rolux ProTect 80/125 Brandwerende Set Concentrisch

 

Verwerkingsgemak

Uw sets zijn direct klaar om te installeren. De brandmanchetten zijn eenvoudig te plaatsen en te bevestigen. Ook de brandwerende plaat kunt u eenvoudig zagen en snijden, de gaten voor de leidingdoorvoeren maakt u ter plaatse op maat.

 Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

 www.ubbink.nl/protect