Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

TraceCalc Pro is een nieuwe online designtool voor Raychem trace heating-systemen voor vorstbeveiliging, behoud van stroming in afvalwaterleidingen en temperatuurbehoud van warmwaterleidingen. Het is een platform waarin een systeem voor heat-tracing met verschillende segmenten en meerdere circuits kunnen worden ontworpen. Gegevensinvoer gebeurt op basis van een menu, zonder het downloaden van software nodig is. Het programma is te gebruiken op zowel desktopcomputers, tablets als smartphones.

De procedure bevat drie stappen waarin gebruikers de toepassing voor heat-tracing kiezen, essentiële designgegevens invoeren en tot slot verschillende systeemrapporten genereren waaronder de materiaallijst, details per circuit en gerelateerde gegevensbladen. Gebruikers kunnen ook in één private omgeving een offerte aanvragen en projecten bewaren voor toekomstig gebruik.

 “We hebben nauw met onze klanten samengewerkt om essentiële behoeften te identificeren voor heat-tracing ontwerptools die responsief zijn en een volledig projectoverzicht mogelijk maken,” aldus Reinoud Van Limbeek, Sales Manager – Nederland. “Het ontwerp van Raychem TraceCalc Pro For Buildings omvat meerdere circuits en verschillende segmenten, wat ervoor zorgt dat de oplossingen die we aanbieden eenvoudig te ontwerpen en te installeren zijn.”

[related_post themes=”text”]