Jaga upgrade haar ondiepe convectorput de Mini Canal. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid systeem kan deze convectorput zowel verwarmen als niet-condenserend koelen.

Grote glaspartijen blijven een punt van tocht en kou in iedere ruimte. Een wandradiator naast de openslaande deuren of een extra lus vloerverwarming biedt niet de oplossing om deze koudeval te elimineren. Een convector verzonken in de vloer blijft een geschikte oplossing als hoofdverwarming van de complete ruimte, aldus de fabrikant. De ondiepe Mini Canal Hybrid heeft niet de nadelen van diepe bakken uit het verleden. De voordelen:
-Geschikt voor lage watertemperaturen
-Niet-condenserende koeling in combinatie met een warmtepomp
-Reactievermogen: direct warmte of koeling
-Fluisterstil: 26 dB(A)
-Schoonmaakgemak: slechts 14 centimeter diep
-Vrij in keuze van vloerafwerking t.o.v. traditionele vloerverwarming
-Keuze uit diverse oprolbare moderne roosters in hout en aluminium
-Renovatie-oplossing met z-kader voor een perfecte aansluiting op de (bestaande) vloer

Ultrasnel reactievermogen
In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die door de glazen pui naar binnen schijnt. De Mini Canal Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig en snel de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand; verwarmen of koelen. Om de gevraagde temperatuur te bereiken zijn er drie ventilatorsnelheden: fluisterstil <26 dB(A), comfortstand <30 dB(A) en een maximumstand voor snelle opwarming en verkoeling. In tegenstelling tot traditionele vloerverwarming heeft de Mini Canal Hybrid een snel reactievermogen.

Geschikt voor woningbouw
Deze nieuwe vorm van vloerverwarming en koeling wordt wereldwijd toegepast in kantoorpanden van bedrijven als Google en Facebook. Ook voor Nederlandse woningen is het een geschikte oplossing. Door Mini Canal Hybrid in een bestaande convectorput te plaatsen, wordt meteen het hele systeem geüpgraded. Ook in nieuwbouw is deze convectorput goed toepasbaar in combinatie met een warmtepomp, denk bijvoorbeeld aan een serre of een aanbouw vanwege de ondiepe convectorput.

Aanpassen aan het interieur
Doordat Mini Canal Hybrid wordt ingebouwd, is het binnenwerk van het toestel nauwelijks te zien. Het enige wat nog opvalt is het afdekrooster en deze kan mooi aan het interieur aangepast worden. Zo zijn er verschillende houtafwerkingen en designstijlen van de roosters. Naast een standaard L-kader, bestaat er ook de keuze om voor een speciaal z-kader te kiezen, waardoor de aansluiting met de vloer wordt afgewerkt.

Op onze nieuwsbrief abonneren