Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Het kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen, OK CV, heeft een nieuwe website gelanceerd. De site is nu zo ingericht dat de consument sneller bij een OK CV-installateur in zijn regio uitkomt en direct een offerte kan opvragen. Ook worden deelnemende installateurs beter in beeld gebracht en zijn de OK CV-partners beter zichtbaar. De nieuwe site biedt verder meer nieuws, weetjes en video’s. De website is bedoeld voor zowel installateurs als consumenten.

De website geeft informatie over de voordelen van een installateur met het OK CV-kwaliteitslabel en het duurzaam en kwalitatief goed onderhoud van cv-ketels. De installateur kan zich aanmelden voor OK CV, en de consument kan op de website een installateur met het OK CV-label bij hem in de regio vinden.

Een installatiebedrijf met het OK CV-logo voldoet aan specifieke eisen en werkt met Energie Service Specialisten voor onderhoud en inspectie van cv-ketels. Deze specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud uitvoert. De bedoeling is dat de consument zo zeker weet dat het onderhoud aan zijn cv-ketel volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd en dat de monteur alles uit de kast haalt om voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen.

[related_post themes=”text”]