Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

Panasonic Eco Solutions Europe kondigt haar partnerschap met Libra Energy aan, als nieuwe officiële distributeur voor de Benelux, vanaf januari 2015.

Panasonic gelooft in kwaliteit en expertise. Met trots bereikte het bedrijf dit jaar het 40-jarige jubileum, waarin het zonnepanelen ontwikkelt en produceert. Zowel voor de distributie en levering, als ook voor de ondersteuning en service, wordt hetzelfde niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid verwacht. Als één van Neerlands top PV-spelers op de professionele markt voor zonnepanelen en toebehoren, is dit precies wat nieuwe partner Libra Energy aanbiedt.

Panasonic nodigt klanten van Libra Energy uit om zich aan te sluiten bij het Premium Installer-programma, om marketing en sales support rechtstreeks te ontvangen. Een Premium Installer zal ook als officiële installateur worden vermeld op de website van Panasonic Europa (vind -een–installateur). Hiernaast krijgt de installateur toegang tot de speciale Premium Installer portal en zal een aangepaste micro-site, binnen website van Panasonic, ter beschikking worden gesteld.

Voor meer informatie over het Premium Installer-programma: http://eu-solar.panasonic.net/be/portaalsite-installateurs/registreren/?L=5