Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

ElektroNed, een samenwerkingsverband van zelfstandige technische installateurs, is branchepartner geworden van Uneto-VNI. De intensievere samenwerking houdt voor beide partijen een verplichting in om elkaar te informeren, maar ook praktisch te ondersteunen op verschillende strategische thema’s die voor beide partijen relevant zijn. Het gaat dan om kennisuitwisseling, het (gezamenlijk) organiseren van bijeenkomsten en het deelnemen aan commissies en werkgroepen van Uneto-VNI.

Ton de Win, directeur ElektroNed: “Onze leden zijn zelfstandige ondernemers die geloven in de kracht van samenwerking. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je dat geloof dan óók op brancheniveau wilt uitdragen.”

Erik van Engelen, directeur Uneto-VNI: “Voor ons is het belangrijk dat juist partijen als ElektroNed zich aansluiten bij de ondernemersorganisatie. Met deze hechte samenwerking op maat brengen we kennis en kunde uit de markt en de praktijk nog dichter bij elkaar.”

ElektroNed creëert synergie voor en tussen partnerbedrijven (de leden), hun klanten en hun leveranciers. Leden van ElektroNed bieden hun klanten één aanspreekpunt en hebben daarbij de beschikking over een netwerk van ruim 40 bedrijven met méér dan achttienhonderd medewerkers.

Foto: Erik van Engelen (links) Ton de Win ondertekenen het samenwerkingsverband