Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Een nieuw gezicht in het Armacell team: Dimi Marjis vertegenwoordigt per september de toonaangevende fabrikant van flexibele isolatiematerialen op de Nederlandse markt. Om de continuïteit in de klantenservice te waarborgen, zal Rudi Beck, Armacell Sales Manager BeNeLux, in eerste instantie de nieuwe collega als contactpersoon blijven ondersteunen.

Met Dimi heeft Armacell een ervaren accountmanager binnen gehaald: De 43-jarige Sales & Marketing professional heeft een opleiding in operationeel management en verwacht in 2019 Nima A af te ronden. Voordat hij bij Armacell kwam, werkte hij als onder andere als voor QleanAir Scandinavia, een van ’s werelds marktleiders op het gebied van rookcabines en luchtzuiveringsinstallaties.

“Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en mijn nieuwe zakenpartners. Ik beschouw mijzelf als open en benaderbaar en waardeer korte lijnen in de communicatie”, zegt Dimi Marjis met betrekking tot zijn nieuwe werkterrein. Rudi Beck is ook blij met de nieuwe aanwinst: “Dimi Marijs is een ervaren accountmanager en biedt onze klanten in Nederland binnenkort de gebruikelijke hoge servicekwaliteit.”