Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

Voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen kiest u voor de kunststof beugels van Ubbink! Nieuw is de snel verwerkbare Beugel 80-100 Click, die u gemakkelijk installeert en fixeert. Deze beugel is universeel voor de parallelle 80 en 100 mm buis en de concentrische 60/100 buis!

Dankzij het unieke ontwerp van de nieuwe kunststof Beugel 80-100 Click PP wit, bevestigt u het hele rookgasafvoersysteem veilig en snel. Kenmerkend is de eenvoudige montage, zowel horizontaal als verticaal. Door het klembandsysteem (de voorgemonteerde clip) en de inwendige schroefdraadverankering heeft u geen moer meer nodig. Voor de bevestiging kunt u kiezen uit een schroef, draadeind of spijkerplug. Door de fijne tandjes trekt u de beugel moeiteloos aan en fixeert u deze op de gewenste maat. U hoeft niet meer te prutsen achter de rookgasafvoerleiding om af te tekenen en te gokken op de juiste hoogte.

Veilige installatie rookgasafvoersysteem
Als installateur van rookgasafvoermateriaal draagt u een grote verantwoordelijkheid. Ondeugdelijke installatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Als gevolg hiervan hebben de Nederlandse fabrikanten van rookgasafvoer (ROGAFA), waaronder Ubbink, een duidelijk en uniform advies geformuleerd ‘altijd beugelen om de mof bij rookgasafvoer’. Om het nog eenvoudiger te maken heeft Ubbink de nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit ontwikkeld, waarmee u moeiteloos aan de door de ROGAFA opgestelde installatievoorschriften voldoet.

Compleet Assortiment
Ubbink biedt een compleet assortiment beugels van hoogwaardig kunststof, die garant staan voor snelle en nette montage:

Muurbeugels voor snelle en veilige bevestiging van uw rookgasafvoer

• Beugels 60-131 PP wit en zwart
• Nieuw: Beugel 80-100 Click PP wit

Dakbeschotbeugels voor snelle bevestiging van uw dakdoorvoer

• Dakbeschotbeugel 100-131 PP wit en zwart

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink.nl/beugelen