Foto: Mcklin Fotografie

Op 1 oktober werd het nieuwe paradepaardje van sanitairfabrikant Hansgrohe  geopend .Niemand minder dan Peter Sagan, de profwielrenner van het BORA-hansgrohe team knipte om 15:30 samen met Hans-Jürgen Kalmbach (CEO Hansgrohe SE) en Freek Wiesenhaan (algemeen directeur Hansgrohe Nederland) het lintje door, waarna alle genodigden het nieuwe experience center vol kranen en douches konden verkennen.

Overal kun je de producten bewonderen en aanraken. Zo voel je zelf hoe sterk verschillende douchestralen zijn, hoe soepel een kraangreep beweegt of hoe je met één druk op de knop je douche kunt bedienen. En dat is ook precies de bedoeling: “The Water Studio Amsterdam is niet zomaar een showroom voor de producten van onze merken hansgrohe en AXOR”, aldus Freek Wiesenhaan. “Hier laten we bezoekers ervaren hoe bijzonder water is en hoe ze deze ervaring thuis kunnen realiseren. We laten ze bijvoorbeeld zien en voelen hoe verschillend douchestralen kunnen zijn en waarom je de keuze van je douche altijd moet afstemmen op bijvoorbeeld de waterleidingen en waterdruk die je in je huis hebt. Niet alleen op wat je mooi vindt dus.”

Naast een experience center voor consumenten zal The Water Studio Amsterdam ook een hotspot voor professionals worden. Voor installateurs en sanitairverkopers worden complete trainingen opgezet met thema’s die afgestemd zijn op hun specifieke vragen, bijvoorbeeld rondom waterbesparing, waterdruk, of inbouwinstallatie.

The Water Studio Amsterdam bevindt zich op de Naritaweg 126 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u kijken op waterstudio-amsterdam.nl of contact opnemen met info@hansgrohe.nl.

Op onze nieuwsbrief abonneren