Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 95 seconden

Installateurs weten het al. Techniek is niet ingewikkeld, saai of alleen voor jongens. Tijd om dat ook te laten ervaren door je partner, kinderen of andere bekenden. Tijdens installatiefestival NXT GEN laat groothandel Wasco samen met zo’n 60 fabrikanten zien hoe leuk techniek écht is.

Bezoekers gaan niet van stand naar stand. Nee, iedereen gaat lekker zelf aan de slag. Fiets een warme douche bij elkaar, race met een zelfgebouwde mini-raceauto of speel Twister op een klimwand. En is het tijd voor pauze? Zelfs dat is een belevenis, in de skybar geniet je op 50 meter hoogte van een verfrissend drankje.

Ware gezicht
Samen met haar leveranciers besloot installatiegroothandel Wasco techniek eens op een andere manier in de spotlights te zetten. Installatiefestival NXT GEN ontstond met het idee het ware gezicht van techniek te laten zien. Niet alleen leuk voor jongeren die een opleiding moeten kiezen. Ook interessant voor familie en vrienden van installateurs. Tijdens NXT GEN komt techniek tot leven.

Verrassende ideeën
Xander Hagens, commercieel directeur van Wasco, kan niet wachten tot NXT GEN eindelijk begint. “Wij dachten: een traditionele vakbeurs is leuk, maar het is ook heel standaard. We wilden het graag eens anders doen. Gelukkig dachten onze leveranciers er net zo over. Iedereen kwam met verrassende ideeën. Samen zetten we nu het allereerste installatiefestival van Nederland neer.”

Experience
“Je kunt echt leuke dingen doen op NXT GEN”, vertelt Xander enthousiast. “Techniek is geweldig, installateurs weten dat al. En de rest van de familie snapt dat na een bezoekje ook, zeker weten. NXT GEN is echt een experience. Een dagje festivallen en tegelijkertijd kennismaken met techniek.”

Praktische informatie
Installatiefestival NXT GEN is op 12 en 13 mei op het evenemententerrein van Papendal in Arnhem. Tickets en parkeren zijn helemaal gratis. Meld je online aan en je krijgt een mail met alle informatie over bijvoorbeeld activiteiten, parkeren, openingstijden en meer.

Check installatiefestival.nl en meld je aan.