Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

NIBE haar buitendienst voor de Nederlandse markt uitgebreid met Sales Engineer Ton Schreuder. Hij wordt verantwoordelijk voor het bezoeken van nieuwe en bestaande relaties in Zuid-Gelderland, Oost-Brabant en Noord-Limburg. De leverancier van warmtepompen en boilers wil op deze wijze adequaat kunnen inspelen op de groeiende belangstelling voor duurzame energieoplossingen.

Ton Schreuder (36) heeft 18 jaar ervaring opgedaan in diverse technische en commerciële (buitendienst)functies in de  installatiebranche en was werkzaam bij diverse installatiebedrijven, groothandels en fabrikanten van producten op het gebied van verwarming, warmtapwater en koeling. “Het was al langer mijn ambitie om meer te doen met duurzaamheid. Mijn grootste ideaal is om mijn kennis te gebruiken om – op basis van het pakket NIBE-producten – relaties optimaal te adviseren en van dienst te zijn.”

Bij NIBE zal Ton Schreuder zich binnen een nieuw gevormd rayon – waarin het zuidelijke deel van het oude rayon Oost en het noordelijke deel van het oude rayon Zuid zijn samengevoegd – richten op het bezoeken en adviseren van installateurs, adviesbureaus, groothandels, woningbouwcorporaties, etc.