Als er een woord is dat Karel helemaal beschrijft, is het wel makkelijk. Je kunt hem feitelijk het beste vergelijken met een flexibele installatiebuis; hij buigt met elke bocht mee en weet overal wel een oplossing voor te vinden.

Een vloerverwarming heeft een nieuwe groep nodig? Dan prikt hij die er toch gewoon even bij. Een klant die de ketel graag op de begane grond heeft staan, maar de rookgasafvoer boven de dakrand wil hebben? Geen enkel probleem voor hem. Een installatie alvast klaarstomen voor gasloosheid? Karel bedenkt direct de juiste oplossing. Kortom, Karel is Mr. Flexibel him self.

Ook tijdens één van zijn laatste klussen, liet Karel zich weer van zijn meest flexibele kant zien. Want als je een beetje flexibel wilt zijn, moet je vooral niet te veel beugelen en vast zetten. Mocht de klant het toch allemaal weer anders willen hebben, dan is dat zo gepiept.

Karel was er maar wat trots op. Zo trots dat hij snel zijn stukje vakwerk wilde vereeuwigen, daarbij vergetend zijn gereedschapskoffer even netjes uit beeld te zetten. Dat dan weer wel.

Ander relevant nieuws van onze redactie

Warm genoeg

U heeft het net als Karel met deze kou waarschijnlijk verschrikkelijk druk. De telefoon rinkelt de hele dag, klanten bellen ...
Verder Lezen

Koele Valentijn

Karel is al meer dan 25 jaar samen met mevrouw Karel. Ze weten dan ook precies wat ze aan elkaar hebben ...
Verder Lezen

Strikt volgens de tekening

De horeca is nu overal dicht en sommige ondernemers grijpen dit aan om de boel maar eens op te kalefateren ...
Verder Lezen