Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

De nieuwe EE671 luchtsnelheidsopnemer voor HVAC applicaties van E+E is geschikt voor het meten van luchtsnelheden tot 20m/s. Door de Modbus Interface is integratie met gebouwbeheersystemen mogelijk. De meetvoeler is voorzien van een nieuwe E+E VTQ ‘Thin Film sensor’. Deze sensor is robuust en nagenoeg ongevoelig voor verontreinigen. Dit maakt langdurige betrouwbare en nauwkeurige metingen mogelijk onder moeilijke omstandigheden, aldus de fabrikant.

De meetvoeler is te bestellen met een vaste kabel of met een M12 connector. De positionering strip op de zijkant van de sensor en de montage flens zorgen voor een eenvoudige installatie en positionering van de sensor in een meetkanaal. De meetkop is zo ontwikkeld dat deze een lage meethoek afhankelijkheid heeft.

Naast de mogelijkheid van de Modbus uitgang is de opnemer beschikbaar met analoge uitgangen zoals 0-1V, 0-5V en 0-10V. Er is een optionele configuratie kit waarmee het mogelijk is de output aan te passen naar de juiste analoge uitgang of de gewenste Modbus parameters.

[related_post themes=”text”]