Vismo brengt een schoen op de markt die speciaal voor onder andere de installatiesector geschikt is. Hij is ontwikkeld om er lange dagen op te werken. Het is een lichtgewicht schoen die aan de bovenkant is voorzien van waterafstotend en slijtvast textiel. De binnenvoering is zweettransporterend waardoor voeten droog blijven. Een speciale tussenzool werkt als een soort springveer en geeft 55% energie terug tijdens het lopen, aldus de fabrikant. De schoen valt in veiligheidsklasse S3.

De veiligheidssneakers zijn verder voorzien van een aluminium beschermneus en kevlar tussenzool. De neus en hak hebben een beschermbumper. De schoen is antistatisch en heeft een oliebestendige loopzool die slip- en slijtvast is. Dankzij de elastische sok trek je de schoen gemakkelijk aan en uit.

Responsieve demping
Vismo Reform werkschoenen beschikken over NRG 55-technologie die ervoor zorgt dat stappen goed worden opgevangen, ook wel responsieve demping genoemd. Deze demping zorgt ervoor dat meer dan de helft aan bewegingsenergie wordt teruggegeven aan de loper. Dat is de helft meer dan bij een doorsnee werkschoen. Hoe meer energie wordt teruggegeven, hoe meer energie je als loper overhoudt en dat zorgt ervoor dat je minder vermoeide voeten krijgt. De toevoeging van XL Extralight aan de zool zorgt voor een slip- en slijtvaste schuimlaag. Dit vormt een zeer licht en veerkrachtig geheel en levert een werkschoen op die ruimschoots voldoet aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen.

Op onze nieuwsbrief abonneren