Een storing is nooit fijn. Al helemaal niet in de koude herfst- en wintermaanden. Zet het nummer van de Wasco 24/7 storingsservice direct in je telefoon: 06 – 55 18 80 83! Voor alle installaties leveren wij met onze 24/7 storingsservice onderdelen op het moment dat jij dit nodig hebt. Kies voor zekerheid!

Storingsservice uitgebreid
Het stookseizoen (van 1 oktober t/m 31 maart) is weer begonnen en dat brengt gebreken en storingen met zich mee. Daarom breidt Wasco in deze periode haar uit naar diverse vestigingen in Nederland. Zo is Wasco altijd bereikbaar voor spoedleveringen van onderdelen en word je nog sneller geholpen. Dit geldt niet alleen voor ketels, maar ook voor andere apparaten.

Vervangende pomp
Heb je snel een vervangende pomp nodig? Met de heb jij die kapotte pomp snel vervangen. Doordeweeks binnen 1 uur, buiten kantoortijden binnen 2 uur.

Storingen op een rij
Weet jij wat de meest voorkomende storingen zijn bij een cv-installatie, airco en warmtepomp? Wij hebben voor jou de meest voorkomende storingen op een rijtje gezet. Zo zijn ze snel weer opgelost. Laat je klant niet in de kou staan. Check .