Klimaatspecialist start campagne om aandacht te vragen voor vakmanschap

Gepubliceerd op

Alklima geeft tijdens de beurs Building Holland de aftrap van een nieuwe campagne waarmee waardering wordt gevraagd voor vakmanschap. De campagne heeft een sterke link met Alklima’s opleidingsinitiatief Alklima College. Onder deze paraplu wordt, naast trainingen en workshops, ook de officieel erkende MBO-3 opleiding Inspectiemonteur Koudetechniek verzorgd.

Wie investeert in vakmanschap en techniek en er zelfs een MBO-3 opleiding voor aanbiedt, moet daar ook zijn waardering voor laten blijken, zo is het idee achter de campagne. Bovendien wil Alklima via de Vakhelden campagne laten zien hoe geweldig het werk in de klimaattechniek is. Zo hoopt het bedrijf ook jongeren te enthousiasmeren om bij te dragen aan het maatschappelijk zeer relevante thema energietransitie.

Tijdens de campagne kunnen installateurs hun collega aanmelden via de website www.vakheld.nl die live gaat vanaf de beurs Building Holland. Deelnemers worden door Alklima gevolgd en krijgen gedurende het jaar aandacht voor hun vakmanschap of bijzondere prestatie(s). In november zullen de vakhelden tijdens de jaarlijkse Alklima WinterBBQ worden bekendgemaakt onder het motto "Geen energietransitie zonder technische vakhelden.”

%d bloggers liken dit: