Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Dat is de slogan waarmee Intercool het nieuwe Toshiba wandmodel Haori introduceert. De Haori biedt de unieke mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de airco wordt afgewerkt.
Of er nu gekozen wordt voor ingetogen grijs, stijlvol antraciet of voor een opvallende kleur. Het is allemaal mogelijk met de Haori, doordat de stoffen hoes die over de kap bevestigd zit, makkelijk uitgewisseld kan worden. Buiten dat de kleur makkelijk aangepast kan worden, heeft de Haori nog veel meer te bieden voor de gebruiker. Zo is de Haori standaard voorzien van het Toshiba Ultra Pure filter en Plasma Ioniser. Hiermee worden stof, pollen, bacteriën en virussen in de lucht aangepakt.

Optimaal bedieningsgemak

De Haori laat zich gemakkelijk bedienen met de infrarood afstandsbediening. Deze is strak vormgegeven en voorzien van een modern, groot display. Dankzij de magneetbevestiging klikt deze gemakkelijk op de muur. De Haori komt standaard voorzien van Wifi en laat zich ook aansturen met de Google Assistant of Amazon Alexa. Tevens kunnen gebruikers op de Toshiba app het energieverbruik van de Haori inzien*. De Haori is ook eenvoudig te combineren met de bekende Toshiba multi-split buitendelen.

Zie voor meer informatie en beschikbaarheid:
TOSHIBA-AIRCO.COM/HAORI

*Alleen van toepassing op Single-split uitvoeringen, niet op Multi-split.