Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

KNX AwardMet gepaste trots presenteert KNX Nederland de tien kandidaten die kans maken op de KNX Professionals Award 2015. Deze Award gaat naar het beste project voor woning- of gebouwautomatisering gerealiseerd met KNX. De kanshebbers zijn, in alfabetische volgorde en met vermelding van het betreffende project:

BAM Bouw en Techniek, Siemens hoofdkantoor- ElektroPartners, JT Bioscopen – Heinsius Elektrotechniek, Restaurant ’t Gerecht – Hevac Controls, Kasteel Biljoen van Stichting Het Geldersch Landschap – Leertouwer, Winkelcentrum Keizerswaard – TechTron Groep, Audi/VW-dealer – TES Installatietechniek, Villa met bijgebouwen – Van Dorp Installaties, Vopak hoofdkantoor – Van Maanen Domotica, Bedrijfspand Van Mourik Ede – Van Maanen Domotica, Luxe nieuwbouwwoning.

De onafhankelijke vakjury voor de KNX Professionals Award bestaat dit jaar uit Eric Karsemeijer, docent en initiator van de minor domotica aan de Hogeschool Utrecht, Ad van Berlo, manager R&D bij Smart Homes en Mario Hartogs, account manager bij groothandel Oosterberg. Op donderdag 1 oktober maken wij de winnaar bekend op de vakbeurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs. Tijdens de avondopening van de beurs verschijnen de nominaties van de Award 2015 op het podium om te horen wie de hoogste onderscheiding in ontvangst mag nemen.

De KNX Professionals Award beleeft dit jaar een primeur: ook het publiek mag stemmen voor zijn favoriet voor de KNX Professionals Publieksprijs 2015! Een ieder kan uit de tien kandidaten zijn of haar eigen top 3 samenstellen. Bepaal zelf welke drie projecten het best met KNX zijn uitgevoerd, of welke het meest verrassend of innovatief is. Ga hiervoor naar de website van KNX:
www.knx-professionals.nl/award. Stemmen kan tot en met 20 september 2015.