De naam van Installatiebedrijf Joost Naaktgeboren uit Rijswijk is veranderd in A. de Jong Installatietechniek West. Het van oorsprong Delftse familiebedrijf, opgericht in 1917, werd in 2013 overgenomen door de A. de Jong Groep. Het bedrijf was voorheen actief op het gebied van het ontwerpen, installeren en onderhouden van de klimaatinstallaties voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen. Onder de nieuwe naam zal het bedrijf zich voornamelijk gaan richten op de markt van utiliteitsgebouwen.

Algemeen directeur Installatiebedrijven van A. de Jong Groep Hendrik Jan Brandenberg hierover; “Vanuit ons nieuwe bedrijfspand in Rijswijk richten we ons op de regio ‘Groot Den Haag’. We zijn ambitieus en hebben hier de ruimte om te groeien. Vanwege de energietransitie vragen onze klanten innovativiteit en advies. Dit past ons naadloos en dat doen we dan nu ook nog eens dichtbij voor onze klanten.”

Algemeen Directeur Albert de Jong voegt hieraan toe; “Met deze naamswijziging versterken we de naamsbekendheid van onze installatiebedrijven onder de vlag van de A. de Jong Groep. De goede reputatie ook bij onze vestigingen in Schiedam en Zaandam zal ons helpen om meer tevreden opdrachtgevers te verwelkomen.”

Op onze nieuwsbrief abonneren