Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

TECE introduceert een serie infrarood spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo. Deze zijn individueel toepasbaar en te combineren met de wc-bedieningsplaten van deze fabrikant. Een geïntegreerde infrarood sensor zorgt voor het spoelen. In de elektronica zijn functies opgenomen die zorgen voor waterbesparing en efficiënt gebruik. Met behulp van een magneetsleutel kan onder andere de spoeltijd, de voorspoeling, de hygiënespoeling of een pauzefunctie programmeren worden geprogrammeerd.

De nieuwe serie is geschikt voor de nieuwe urinoirspoeler U2. Elk model wordt geleverd in twee uitvoeringen, geschikt voor 230 V of een batterij van 7,2 V DC. Het front is leverbaar in kunststof (wit en glanzend chroom), glas (wit en zwart) en geborsteld roestvast staal.

Ook vlak in te bouwen
De IR-spoelactivering is vlak en strak vormgegeven (100 x 150 mm). Ook de opbouwhoogte is gering; bij het rvs front 4 mm, 5 mm bij die van kunststof en 7 mm bij de glazen fronten. Voor een volledig geïntegreerde oplossing kunnen de glazen en kunststof modellen, met behulp van een optioneel leverbaar inbouwframe, vlak in de wand worden ingebouwd.