Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

TECE inworpschachtVoor het inwerpen van een reinigingstablet voor toiletten introduceert TECE een inworpschacht. Deze wordt geplaatst in het huis van de wc-bedieningsplaat. Via de inworpschacht komt het reinigingstablet in het spoelwater van het reservoir.

De spoelrand van een toilet is een ideale nestelplek voor vuil en bacteriën. Om dit te voorkomen bieden steeds meer toiletfabrikanten randloze (rimfree) toiletten. Door de spoelwerking van de nieuwe randloze toiletten werkt een hangblokje niet effectief. Ook het zicht van een plastic houder is niet altijd even esthetisch en zeker niet fris. Daarom heeft TECE een alternatief voor een in het toilet hangend toiletblokjeshouder ontwikkeld. Namelijk een kunststof inworpschacht waardoor het reinigingstablet via de bedieningsplaat in het spoelwater terecht komt. Door het gebruik van het reinigingstablet krijgt het spoelwater een aantrekkelijke lichtblauwe kleur. Het zorgt bovendien voor meer hygiëne en een frisse geur.

De inworpschacht wordt tussen de bedieningsplaat en het reservoir geplaatst. Voor het inwerpen kan de voorzijde van de wc-bedieningsplaat eenvoudig met de hand (zonder gereedschap) worden losgenomen. De inworpschacht is voorzien van een rode deksel, die trekt u naar voren en vervolgens plaatst u het tablet er in. U duwt de deksel dicht en plaatst de bedieningsplaat weer terug.

De inworpschacht is geschikt voor alle merken reinigingstabletten, mits er geen chloor en oxiderende bestanddelen in zitten. De schacht is toepasbaar op TECElux en alle standaard TECE inbouwreservoirs, die in combinatie met TECE bedieningsplaten worden toegepast. Dit geldt voor nieuwe maar ook voor bestaande situaties zonder uitwisseling van de geïnstalleerde bedieningsplaten.

Voor meer informatie: www.tece-nederland.nl