Instapklaar klusje

Gepubliceerd op

Geen project dat Karel in deze tijd aan zich voorbij laat gaan. Voor de zomerperiode merkte hij al dat het werk wat terug liep; zijn klanten stelden veel uit of wilden liever dat hij in het geheel niet kwam (dat laatste zou ook te maken kunnen hebben met de kwaliteit van zijn werk). Aangezien zijn uitgaven gewoon doorgaan, was Karel maar al te blij om weer een project aan te kunnen nemen. Vooral omdat het om een compleet nieuwe installatie ging. De eigenaar van een nieuw gebouwd huis zat in zak en as, de installateur die hij had ingehuurd, was vanwege de beruchte pandemie voor langere tijd uitgeschakeld, waardoor hij met een half afgemaakte installatie zat. Er was wat leidingwerk getrokken voor vloerverwarming, cv, elektra etc. maar aan het aansluiten was Karels voorganger niet toegekomen. Voor Karel het uiteraard een eitje om deze klus af te maken. Wel jammer voor de klant dat Karel weinig kaas had gegeten van begrippen als hotspot, beugelen en gootjes.

 

Ander relevant nieuws van onze redactie

Gasketelwet treedt per 1 oktober in werking

Op 1 oktober 2020 treedt het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, gashaarden en geisers, dan eindelijk in .

Hoofdkantoor Flamco/Comap bij top duurzame gebouwen in Nederland

Het nieuwe hoofdkantoor van Aalberts hydronic flow control heeft het Breeam ‘Outstanding’ ontwerpcertificaat gekregen voor het nieuwe kantoorgebouw in Almere. .

Ventilatiespecialist Biddle trekt ontslag werknemers voorlopig in

De FNV heeft een vertrouwenspact gesloten met Biddle. Daarmee krijgen de werknemers van de bouwer van ventilatiesystemen in het Friese .

Service voor kwaliteitsborging op de werkplaats

Ubbink heeft haar serviceprogramma uitgebreid met Wkb-services. Daarmee speelt het bedrijf in op de toetsing van de Wet kwaliteitsborging voor .
%d bloggers liken dit: