Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Van 6 t/m 10 februari vindt de Bouwbeurs plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Steeds meer installatie georiënteerde exposanten nemen hieraan deel. Logisch, want het installatiedeel in de bouw blijft toenemen. Zo ook de onderwerpen waarop de installatiebranche grote invloed kan uitoefenen, zoals duurzaam renoveren, energieneutraal bouwen, nul-op-de-meter, BIM en LEAN. ClimaRad heeft bijvoorbeeld het initiatief genomen voor deelname aan de beurs met het platform Decentraal.nu.

Samen met MediluX, Radson en Bron|Technologie staat het bedrijf onder deze noemer op één stand, waar iedere beursdag tafelsessies en presentaties worden georganiseerd. De volgende onderwerpen zullen onder andere aan bod komen: ‘wetgeving 1087 en gezonde gebouwen’, ‘decentraal & optimaal duurzaam’, ‘langer zelfstandig thuis wonen’ en ‘de falende overheid houdt slechte ventilatie van gebouwen in stand’. Voor deze sessie kunt u zich aanmelden via deze link. Het programma van de sessies vindt u hier.

Met deze samenwerking denken de betrokken bedrijven meer invloed op de markt uit te kunnen oefenen. Tevens worden de voordelen van het decentraal bepalen van het binnenklimaat in een woning duidelijker voor het voetlicht gebracht. De gezamenlijke stand op de BouwBeurs 2017 is het startschot voor deze samenwerking.

[related_post themes=”text”]