Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

Het is bijna 50 jaar geleden, dat het eerste perssysteem op de markt werd geïntroduceerd in de vorm van Mapress. Deze maand bereikt Geberit een mijlpaal in de productie van dit toevoersysteem: de miljardste fitting wordt geproduceerd. Deze fitting wordt als een speciale vergulde uitgave weggegeven in een winactie. Iedere installateur kan aan deze actie deelnemen. De actie loopt tot 18 mei 2018.

Het assortiment van Mapress omvat meer dan 350.000 fittingen en buizen; ongeveer 80 procent van alle aansluitingen voor drinkwater en verwarmingsleidingen worden geperst. Met rvs, C-staal, koper en CuNiFe zijn er vier productmaterialen beschikbaar, die vrijwel elk toepassingsgebied met de juiste combinatie van afdichtringen betrouwbaar afdekken.

“We breiden ons assortiment Mapress-producten voortdurend uit en brengen alleen al dit jaar tal van nieuwe onderdelen op de markt – van de nieuwe MasterFix-adapter tot de nieuwe onderhoudsvrije persbekken en de mogelijkheid om gereedschap via Bluetooth uit te lezen. Dit stelt ons in staat klanten nieuwe manieren van werken te bieden, die efficiënter en effectiever zijn”, legt Hank Wes, Productmanager Leidingsystemen bij Geberit, uit.

De speciale vergulde fiting wordt naar verwachting halverwege april in Langenfeld, Duitsland vervaardigd. “Voor welke speciale toepassing is de witte o-ring in een Geberit Mapress rvs fitting?” Dat is de vraag op de speciale Mapress website. Beantwoordt deze wedstrijdvraag goed en maak kans op één van de volgende prijzen:

  • 1 × hoofdprijs: de gouden Geberit Mapress fitting plus een luxe weekend in Keulen, inclusief een rondleiding in de Geberit Mapress productiefabriek in Langenfeld, Duitsland.
  • 3 × unieke peper- en zoutstellen, gemaakt van Geberit Mapress rvs leidingen en fittingen. De winnaars van deze prijzen mogen tevens mee op excursiereis naar de Mapress fabriek in Langenfeld, Duitsland, samen met een collega.

Informatie en voorwaarden zijn te vinden op www.geberit.nl/mapressfitting.