Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 81 seconden

Op de beurs Building Holland heeft Bert Lieverse, directeur van de VMRG, het eerste exemplaar van het boek Façades 2014 overhandigd aan Joost Heijnis, bouwtechnoloog bij architectenbureau cepezed. Dit boek is voor het zevende achtereenvolgende jaar verschenen.

Façades 2014 bestaat uit 156 pagina’s met uiteenlopende bouwprojecten waar VMRG-bedrijven bij betrokken zijn geweest. De VMRG en haar bedrijven gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Langs welke wegen die toekomst leidt en welke prachtige resultaten dit al opgeleverd heeft, ziet en leest u in dit boek. Het boek is ingedeeld in renovatie-, utiliteitsbouw-, woningbouw- en zonweringsprojecten en geeft met veel fraaie foto’s een mooi overzicht van projecten die het afgelopen jaar opgeleverd zijn.

Naast de projecten worden er verschillende thema’s die in de gevelbouwbranche actueel zijn belicht, namelijk flexibiliteit, innovatie, duurzaamheid en internationalisatie. De rode draad die deze thema’s verbindt is Dynamisch Perspectief.

 

In het boek wordt ook een koppeling gemaakt met de website van de VMRG. Een code bij het project in het boek verwijst direct naar meer achtergrondinformatie over het betreffende project op www.vmrg.nl  Op deze site kunt u zich op de homepage opgeven voor de inspiratienieuwsbrief om constant op de hoogte te blijven van interessante projecten. Façades 2014 is in eerste instantie bedoeld als informatie- en inspiratiebron voor architecten, woningcorporaties en professionele opdrachtgevers in de bouw. De praktijk wijst echter uit dat er een brede belangstelling is van allerlei partijen die betrokken zijn bij bouwprojecten. Het boek is voor € 25,- (excl. BTW en verzendkosten) te bestellen via de website van de VMRG: www.vmrg.nl