Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Stichting KIEN organiseert een themamiddag over innovatie in de installatiebranche. Veel ondernemers uit de branche stellen innovatie bijna gelijk aan het doen van nieuwe uitvindingen. KIEN Innovatiemeesters vindt dit jammer, want daarmee missen deze ondernemers op allerlei terreinen kansen, omzet en marge. Met de themamiddag KIEN Innovatiemeesters Inspireert (KII) wil de organisatie deze ondernemers laten inzien dat innovatie op veel verschillende manieren plaatsvindt en bovendien leerzaam en onderscheidend is

Tijdens de KII komen er drie sprekers aan het woord. Bas Nijhuis – scheidsrechter en ondernemer – maakt een vergelijking tussen de voetbalwereld en het ondernemerschap. Marc van Delft van Van Delft Groep staat als ervaringsdeskundige op het podium en geeft zijn visie op innovatie. Rutger Slump – trainer bij De Baak en verbonden aan de Technische Universiteit van Delft – deelt zijn ervaringen met het vernieuwen binnen de dagelijkse omstandigheden. De middag staat onder leiding van dagvoorzitter Maarten van der Boon. Gedurende de middag gaan de installateurs aan de slag met eigen inzichten over innovatie.

KII vindt plaats op woensdagmiddag 13 juni van 13.00 uur tot ongeveer 19.00 uur bij MeetINoffice in Woerden. Kijk en lees op www.kieninnovatiemeesters.nl/events over deze KII, het programma, de locatie en hoe u zich kunt inschrijven.