Inmiddels heeft Karel een behoorlijk reputatie opgebouwd bij de lokale middenstand (lees: veel bedrijven willen niet meer met hem samenwerken, doordat zijn werk vaak wat te wensen over laat). Gelukkig voor Karel zijn er af en toe klanten die nog niet van zijn fantastische oplossingen hebben gehoord. Ze huren hem in zonder zijn werkwijze te kennen.

Neem de eigenaar van een nieuw Indisch restaurant die deze week dit geluk had. Het ging om het aansluiten van een nieuwe toilet. Karel, die je inmiddels toch wel expert kunt noemen in het aansluiten van toiletten, zag natuurlijk direct een ingenieuze oplossing om deze opdracht tot een succesvol einde te brengen. Todat hij zich realiseerde dat er in de ruimte helemaal geen riolering aanwezig was; behalve dan een wastafelafvoer aan de andere zijde van de wand.

Om de beste restauranteigenaar nou niet direct op kosten te jagen door de complete tegelvloer eruit te jassen en op zoek te gaan naar een rioolpijp, besloot Karel één van zijn meest briljante oplossingen tot nu toe te bedenken. Na het consumeren van Indisch eten verliest de grote boodschap toch meestal aan consistente. Dus die 110 mm kan prima ook 40 mm zijn. Al het vloeibare zal er prima doorheen gaan.