Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

Een zuiver binnenklimaat in kantoren en gebouwen wordt steeds vaker gezien als een belangrijke voorwaarde voor welzijn. De ‘longen van een gebouw’, de luchtbehandelingskasten, kunnen door bacteriegroei verspreiders worden van vuile lucht. Ook toename van fijnstof als gevolg van vervuilde filters is schadelijk voor de gezondheid van kantoorpersoneel. Zeker als je bedenkt dat mensen 90% van hun tijd binnen doorbrengen.

Om het binnenklimaat zuiver te houden, inspecteert en onderhoudt Vlint (voorheen Nedfilter) de longen van een gebouw. Het hele luchtbehandelingstraject, van luchtbehandelingskast tot luchtkanaal, kan door Vlint worden hersteld, gereinigd, ontsmet en gecoat. Voorzien van hoogwaardige fijnstoffilters draagt een goed onderhouden LBK bij aan een gezond binnenklimaat.

Vlint ontzorgt installateurs en gebouwbeheerders volledig met zijn 360°-aanpak van het luchttraject. In het Gelre ziekenhuis te Zutphen verving Vlint bijvoorbeeld niet alleen de lagers en de poelies in de luchtbehandelingskasten, maar deoxideerde, reinigde en coatte ook de beplating. Op Schiphol verving Vlint zowel filters als kastonderdelen zodat alles weer optimaal functioneerde.

De complete aanpak van Vlint met oog voor het complete luchtbehandelingstraject leidt tot goede hygiëne, verlaging van energiekosten, optimale fijnstoffiltratie en voldoende toevoer van frisse lucht. Zo ontzorgt Vlint installateurs en komt het welzijn van eindgebruikers op nummer 1.

Voor meer informatie bezoek de website van Vlint: http://www.vlint.nl