Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

Riwal, specialist in de verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, opent per 1 september haar nieuwe vestiging in Wommelgem, nabij Antwerpen. De opening van deze nieuwe vestiging is in lijn met de strategie van Riwal om uit te breiden in België. De vestiging Riwal Antwerpen gaat voornamelijk het noordwestelijke gedeelte van België en de regio rondom de Antwerpse haven bedienen.

“Voor deze uitbreiding zal grotendeels een nieuwe verhuurvloot met hoogwerkers, verreikers en heftrucks op de Belgische markt worden gebracht en een groot deel van de bestaande vloot worden vervangen. Mede hierdoor kunnen we ons op de Belgische hoogwerkermarkt onderscheiden met onze hoge kwaliteitsstandaarden en betrouwbaarheid“, aldus Michiel Peeraer, Vestiging Manager Antwerpen.

Olaf Sterkenburg, Country Manager Riwal Benelux: “Met de opening van de vestiging in Genk in 2013 en per 1 september de nieuwe vestiging Antwerpen, kan Riwal dichterbij zowel bestaande als nieuwe klanten opereren en haar positie in de Belgische markt versterken. De opening van Riwal Antwerpen zal niet het laatste initiatief zijn. We hebben de ambitie op korte termijn verder te groeien in België“.

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche. Riwal is actief in 17 verschillende landen en heeft met 7 vestigingen in Nederland en België een landelijke dekking. Naast verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en beschikt Riwal over een eigen (indoor) opleidingscentrum.

Voor meer informatie: www.riwal.com