Resideo Technologies Inc. Een wereldwijde leverancier van comfort- en beveiligingsoplossingen voor thuis, herintroduceert de Braukmann-productfamilienaam in zijn portfolio met hoogwaardige waterproducten. Vanaf juni zien klanten in Europa de naam Braukmann verschijnen op de verpakking van waterproducten.

Drinkwaterproducten

De eerste producten die met de productfamilienaam Braukmann worden geherintroduceerd, zijn de producten voor drinkwater, zoals drukreduceerregelaars en waterfilters. Ook zal de naam Braukmann verschijnen op sommige hydraulische producten, zoals inregelafsluiters.

75 jaar ervaring

Resideo nam het bedrijf Braukmann in 1980 over van de oprichter en met meer dan 75 jaar ervaring op de Europese markt voor waterbeheer in woningen staat het bedrijf bekend om zijn bewezen betrouwbaarheid, aldus Resideo. De waterproducten zijn te vinden in meer dan achttien miljoen huishoudens en meer dan 100.000 installateurs vertrouwen erop.

Loodvrije modellen

Bovendien blijft Resideo innoveren: het bedrijf introduceert nu loodvrije modellen. Deze nieuwere producten zijn net zo betrouwbaar en efficiënt en beter voor het milieu.

Op onze nieuwsbrief abonneren