Wasco voegt een nieuw uitgebreid pakket met onderdelen voor warmtepompen toe aan haar assortiment. Met de toevoeging van deze onderdelen, anticipeert Wasco op ontwikkelingen in de markt voor warmtepompen. Bovendien kunnen service- en onderhoudsmonteurs nu voortaan ook terecht bij Wasco voor het verhelpen van storingen aan de meest gangbare merken warmtepompen.

De belangrijkste onderdelen van de merken Nibe, Techneco, Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Stiebel Eltron, Remeha, AWB, IthoDaalderop, Daikin, Vaillant, Haier, Nefit, Inventum, ATAG en Artel zijn uit voorraad leverbaar. Dit assortiment wordt continu uitgebreid om zo een one-stop-shop onderdelenleverancier te blijven.

Uiteraard zijn de modellen van de bovenstaande merken te vinden met de vernieuwde Wasco onderdelenzoeker op wasco.nl/onderdelenzoeker. Zo wordt het nog eenvoudiger om het juiste onderdeel te vinden. Komt de monteur er niet uit? Dan is er altijd nog de Wasco Onderdelen verkoop binnendienst die assistentie kan verlenen.