Resideo, leverancier van oplossingen voor comfort in huis en woningbeveiliging, introduceert een e-learningplatform. Professionele installateurs hebben hier toegang tot een uiteenlopend aanbod van gratis te volgen, compacte digitale leermodules. Arnold Bakker, trainer bij het bedrijf: “Voor professionals is het niet altijd makkelijk om tijd te vinden om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Daarom willen we lesmateriaal bieden dat 24/7 toegankelijk is en wordt aangeboden in compacte, overzichtelijke delen.”

Het nieuwe e-learningplatform is zo ontwikkeld dat het aansluit op de eigen behoeften van een professional in de installatiebranche:
- Losse modules over water- en verwarmingstechnologie, die ofwel apart van elkaar te volgen zijn – om kennis op specifieke gebieden te updaten – ofwel als geheel voor als de behoefte aan kennis breder is of als een solide basis in algemeen installatiewerk nodig is.
- Leerdoelen zijn duidelijk gedefinieerd aan het begin van elke module.
- Eenvoudig te verwerken informatie dankzij slim gebruik van animaties en afbeeldingen.
- Het geleerde komt aan het eind van een training samen in een korte toets.

“De introductie van dit e-learningplatform markeert een nieuwe digitale stap in hoe we onze professionele installateurs in Nederland ondersteunen”, aldus Arnold Bakker. “En de feedback die we hierop ontvangen, helpt ons toekomstige ontwikkelingen vorm te geven.”