Warmteservice heeft zijn 71e vestiging geopend op een nieuw bedrijventerrein in Gouda. Ook Sani-Dump, Toolstation en Woninginrichting-Aanhuis zijn hierin ondergebracht. Warmteservice streeft naar een reistijd van maximaal 20 minuten om bij een vestiging te zijn en groeit gestaag richting de 100 vestigingen. Vestiging 72 en 73 waren reeds geopend in Oss en Zeist.

Warmteservice heeft meer dan 150.000 artikelen in huis op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking en de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv-ketel heeft de groothandel ook hybride en elektrische systemen in het assortiment.

Te groot en gedateerd
Stef van der Hoorn, operationeel directeur bij Warmteservice, over de nieuwe vestiging: “In 2018 zijn we gaan zoeken naar een geschikte locatie. We hebben veel locaties en panden bezocht, maar het was het allemaal nét niet. Eind oktober 2018 kwam het pand van GoStores op de markt. Het was voor ons de beste locatie, maar met een oppervlakte van ruim 4500 vierkante meter veel te groot. Daarnaast was het pand erg gedateerd en was er behoorlijk achterstallig onderhoud.

Herontwikkeling
In maart 2019 zijn we, via de gemeente, in gesprek gekomen met Houweling Architecten voor een herontwikkeling. Dit architectenbureau, in het bijzonder Marco Moretti, heeft het eerste ontwerp van het pand (grotendeels hoe het nu is) gemaakt. Ivo Batenbrug van Batenburg Bouw & Ontwikkeling werd aangetrokken om dit ontwerp te realiseren.
Het bestaande bedrijfsgebouw is herontwikkeld naar een modern, duurzaam en energiezuinig bedrijfsgebouw, waarin vijf grote aparte bedrijfsruimtes zijn gerealiseerd. Door de splitsing in verschillende units ontstond de mogelijkheid voor andere bedrijven om zich ook op deze locatie te vestigen. Dat zijn Toolstation, Sanidump en Woninginrichting-Aanhuis geworden. Hiermee is een groot aanbod voor de woning nu ‘onder één dak’ beschikbaar is.

De nieuwe vestiging is te vinden aan de Hanzeweg 4 in Gouda.

Warmteservice opent in Almelo haar 70e vestiging

Warmteservice opent een nieuwe vestiging in Almelo. Het is de 70e vestiging van het bedrijf in Nederland en de 5e ...

Warmteservice opent 68e vestiging in Goes

Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 97 secondenHet Zeeuwse Goes wordt verrijkt met een nieuwe vestiging van Warmteservice. Het is ...

Warmteservice opent vierde vestiging in Amsterdam

Warmteservice opent op 1 februari een nieuwe vestiging in Amsterdam Nieuw West. Het is voor de landelijke keten de 69e ...

Warmteservice optimaliseert logistieke service

Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 29 secondenDoor de toenemende vraag naar bezorgingen heeft Warmteservice zijn logistieke service geoptimaliseerd en ...