Het komt wel eens voor dat onze handige klusser bij voorbaat van zijn opdrachtgever krijgt te horen “dat het allemaal niet te duur mag zijn”. Dat zijn vaak de klusjes waar Karel zelf al de boot van afhoudt.  Maar in deze onzekere tijden begint het ook in zijn portemonnee langzamerhand wat krapjes te worden. Vooral de klusjes die hij doorgaans in groten getale binnenkreeg van particuliere klanten drogen nu een beetje op.

Volgens Karel ligt dat absoluut niet aan zijn fantastische werk. Uiteraard is die terugval volledig toe te schrijven aan die ellendige virus-crisis. Vandaar dat hij dit keer toch maar in zee ging met een op zijn centen zittende klant. Die wilde dat hij een nieuwe ketel zou monteren tegen een tarief waar de honden geen brood van lusten en Karel al zeker niet.

Maar ja, nood breekt wet. En Karel zou Karel niet zijn als hij dat tarief niet op zijn waarde zou schatten. Beugelen, deugdelijk leidingwerk en ander kwaliteitswerk liet hij ‘dit keer’ achterwege. Hij was binnen no-time klaar met de montage en toch draaide de ketel als een zonnetje. Een puik werkje dat zijn prijskaartje volledig waard is.

Op onze nieuwsbrief abonneren