Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 106 seconden

Een keuze maken uit het grote aanbod aan thermostaten is tegenwoordig een hele uitdaging. Maak het voor uw klanten en uzelf gemakkelijk met de thermostaten van Honeywell Home. Dat is vertrouwde kwaliteit voor elke warmtevraag, voor elke comfortwens en voor elke portemonnee.

Op welk niveau regelt u het temperatuurcomfort voor uw klanten – goed, beter of best?

 Goed – Klokthermostaat

In de woonkamer stellen klanten snel zelf de gewenste temperatuur in. Volgens hun comfortwensen wordt de verwarming overdag en ’s nachts automatisch geregeld. Wie langere tijd van huis is, kan een vakantieprogramma instellen. Een klokthermostaat van Honeywell Home, zoals de Chronotherm Touch, is hier gewoon een goede, handige en praktische keuze.

Meer weten over de Chronotherm Touch en de installatie? Bekijk deze video en het overzicht van modulerende klokthermostaten van Honeywell Home.

Beter – Slimme thermostaat
Klanten die altijd en overal de controle willen hebben over de temperatuur in hun woning, kunt u een slimme thermostaat aanbevelen, zoals de T6. Via de smartphone heeft de gebruiker waar en wanneer hij maar wil de temperatuur in de hand. En met locatiegebaseerde tem

peratuurinstelling ofwel geofencing weet de thermostaat exact wanneer de gebruiker op huis aan gaat. Voor een warm welkom wordt dan alvast de verwarming tijdig geregeld.

Meer weten over de T6 Slimme thermostaat en de installatie? Bekijk deze video en het overzicht van slimme connected-thermostaten en -producten van Honeywell Home.

Best – Slimme zoneregeling

Slimme zoneregeling gaat nog een stap verder. Via een app – maar evengoed via het bedienpaneel van de thermostaat zelf – kunnen klanten voor elk vertrek de juiste temperatuur instellen op het juiste moment. Elke kamer wordt alleen verwarmd als de klant dat wil. Slimme zoneregeling van Honeywell Home biedt comfort, controle en energie-efficiëntie in één.

Met evohome geeft u uw klanten niet alleen het voordeel van maximaal wooncomfort maar ook van lagere energiekosten. De verwarming brandt alleen waar het nodig is. Momenteel wordt evohome steeds vaker toegepast als standaardoplossing voor de combinatie ‘vloerverwarming beneden – radiatoren boven’. Warm aanbevolen van Honeywell Home!

Meer weten over evohome? Bekijk deze video en de specificaties van evohome en bijbehorende producten.

 

Meer weten?
https://homecomfort.resideo.com/nl