Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

B&W International biedt klassieke ABS gereedschapskoffers aan in 3 varianten: Basis, Flex en Go (mobiele versie). Daarnaast zijn er de modellen Rhino en Shark. Deze koffers zijn gemaakt van robuust HDPE materiaal. De Rhino is een trolleykoffer met twee wieltjes en een telescopische handgreep. Alle koffers hebben een grote capaciteit, een cijferslot en individuele, meestal uitneembare gereedschapspanelen voor veel verschillende soorten gereedschap. De bodem bestaan uit een gepatenteerd aluminium verdeelsysteem. Deze is individueel in te richten en draagt bij aan de stabiliteit van de koffer.

Voor gebruik in extreme omstandigheden zijn de tough.cases ontworpen. Ze beschermen tegen stof, vuil en water van gereedschappen en hoogwaardige meetinstrumenten op afstand. Het polypropyleen maakt ze resistent, temperatuurbestendig en vrijwel onverwoestbaar, aldus de fabrikant. Het geïntegreerde drukventiel biedt bescherming voor reizen per vliegtuig. Het aanpasbare plukschuim in de bodem van de koffer beschermt tegen schokken tijdens het transport.

Het programma van B&W International omvat naast koffers ook nylon en lederen tassen. Zo is de rugzak Move geschikt voor buitengebruik door onderhoudstechnici, dankzij gebruik van hoogwaardig nylon en een spatwaterbestendige bodem. Het gevoerde rugzaksysteem (BPS) met buik- en borstgordel biedt ergonomisch comfort.

Vanaf 100 stuks kunnen de koffers naar klantwens aangepast worden met bijvoorbeeld een klantspecifieke sticker of logo op het deksel.