Badkamerspecialist Grohe wil partners die rechtstreeks met consumenten werken een actievere rol in het ontwerpproces geven. De Colors Collection biedt hiervoor een brede collectie producten om complete badkamers te creëren die passen bij gepersonaliseerde badkamerconcepten. Met name voor retailers, planners en installateurs is dit interessant, aldus de specialist, omdat het adviseren over producten en het badkamerontwerp zo simpeler en doelgerichter verloopt.

“De verwachtingen van consumenten veranderen in grote mate”, zegt Michael Seum, Global VIP Design Grohe. “Wij spelen in op deze vraag door verder te bouwen aan de toekomst van water op basis van ontwerp en innovatie. We geven klanten de handvatten om hun stijl uit te drukken en we geven onze partners oplossingen die, volgens ons, leiden tot een grotere klanttevredenheid: het kiezen van een volledig afgestemde en gepersonaliseerde badkamer.”

Kleurvariatie
Een van de belangrijkste kenmerken van de Colors Collection zijn de vele kleurvariaties. Grohe biedt een kleurenportfolio aan voor zowel fittingen, douches, accessoires als bedieningspanelen. De toegepaste physical vapour depostition (PVD) zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks het glinsterend goud of de geraffineerde roestvrijstalen afwerking. Daarnaast is het oppervlak ook tien keer krasbestendiger dan een standaard afwerking, aldus de leverancier.

Complete badkameroplossingen
Het leveren van complete badkameroplossingen maakt het proces van planning en installaties voor partners makkelijker. Door een uitgebreid portfolio van kranen, douchesystemen, accessoires en een zorgvuldig geselecteerd assortiment keramiek te introduceren, kunnen klanten ook losse producten selecteren en combineren die passen bij hun persoonlijke smaak en behoeften.