Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

De Geberit AquaClean Tuma is vanaf april ook verkrijgbaar in een Classic uitvoering. De in 2017 geïntroduceerde douchewc is een oplossing voor iedereen die de voordelen van het reinigen met water wil ervaren, zonder zijn badkamer of toilet volledig te verbouwen.

De jongste douchewc van Geberit is nu verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Classic en Comfort. De Classic-versie biedt alle basiseigenschappen van een douchewc, inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de spoelrandloze Rimfree® toiletpot. De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties: een aparte ladydouche, verwarmde toiletzitting, een föhn en geïntegreerde geurafzuiging. Voor beide modellen is er een afstandsbedienings-app.

Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar als compleet toiletsysteem én als losse toiletzitting. Deze opbouweenheid kan op verschillende bestaande wc-modellen worden geplaatst en beschikt over dezelfde functionaliteiten als het complete systeem.

Met de AquaClean-app kan de gebruiker de douchewc via een smartphone bedienen. Zo kunnen persoonlijke instellingen worden opgeslagen en overal mee naar toe worden genomen. Via de app kan de positie van de douchearm, de sterkte van de straal, de watertemperatuur en de puls van de douche worden ingesteld.