Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

FNV Metaal wil dat Energiewacht Assen onmiddellijk stopt met het schaduwen van de eigen medewerkers. Onlangs hebben de werknemers van het installatiebedrijf de hulp van FNV Metaal ingeroepen om hier paal en perk aan te stellen. Maandagmiddag 20 april om 13.00 uur op de vestiging in Assen vindt hierover een gesprek plaats met de directie, de ondernemingsraad , FNV Metaal en een aantal medewerkers.

FNV Metaal bestuurder Marijke Eggengoor-Bosscher: “Wij hebben hier veel klachten over binnengekregen. De werkgever volgt zijn eigen personeel en de werknemers voelen zich daar bijzonder onprettig bij. Zo ga je natuurlijk niet met je mensen om. Daarnaast is de algehele bedrijfsvoering al een tijdje erg controlerend. Bovendien wordt er behoorlijk gerommeld met min-max contracten. Dit moet allemaal zo snel mogelijk afgelopen zijn.”

1 mei ‘Dag van de Echte banen’. De FNV wil een eerlijke verdeling van geld en werk en echte banen met genoeg zekerheid, respect en een fatsoenlijk inkomen. De FNV roept iedereen die het hier mee eens is op om op 1 mei naar Amsterdam te komen. Voor een luid en duidelijk signaal op de ‘Dag van de Echte banen’. Met muziek, markt en mars voor Koopkracht en Echte banen.

Voor meer informatie: www.bg.fnv.nl