Finder is al ruim 60 jaar relaisspecialist en biedt inmiddels meer dan alleen relais. Wereldwijd worden 12.000 verschillende producten aangeboden. Zo zijn magneetschakelaars, bewegingsmelders, tijdschakelklokken, kWh-meters en componenten voor klimaatbeheersing in de schakelkast slechts een willekeurige greep uit het totale productassortiment. 
De productie “Made in Europe” vindt plaats op vier locaties in Italië, Frankrijk en Spanje. Een volledig geautomatiseerd logistiek centrum is verantwoordelijk voor de levering van de producten in Nederland en overige Europese landen. Kenmerkend voor Finder is het grote aantal certificeringen en keurmerken. Mede hierdoor is het niet zo verwonderlijk dat de componenten van Finder vaak in vele sectoren zoals utiliteit, industrie, infrastructuur en scheepsbouw worden voorgeschreven en toegepast. Als onderneming met een toekomstgerichte visie luidt ons motto dan ook: “Switch to the future” 

Aantal werknemers: 16
Vestigingen: 1 in Nederland, Wereldwijd in 23 landen
Producten/Diensten: Specialist in relaistechniek: Printrelais, miniatuurrelais, insteekrelais, vermogensrelais, solidstate relais, installatierelais, impulsrelais, interfacerelais, relaisvoeten en een breed pakket toebehoren. Daarnaast kent het leveringspakket ook: tijdrelais, bewakingsrelais, schemerschakelaars, tijdschakelklokken, trappenhuisautomaten, bewegings- en aanwezigheidsmelders, thermostaten, interventiemodulen, magneetschakelaars, kWh-meters en overspanningsbeveiligingen.
Merken: Finder
Specialisme: Relaistechniek

Contact

Finder relais - Nederland B.V.

Industrieweg 13 A

1521 NC Wormerveer

Tel. +31/20/6156557

Fax +31/20/6178992

finder.nl@findernet.com

www.findernet.com

Laatste nieuws

  • Exposantennieuws: Bewegingsmelder met app

    Finder toont op de installatievakbeurs o.a. twee nieuwe bewegingsmelders. Met de 18.51.8.230.B300 bewegings- en aanwezigheidsmelder kunt u via Bluetooth alle instellingen eenvoudig en comfortabel verrichten met een Android of iOS smartphone. U heeft geen losse afstandsbediening nodig die zoek kan raken. Na het downloaden van de gratis App Finder Toolbox kunt u de helderheidsdrempel, afvalvertraging en gevoeligheid instellen. De 18.5D.8.230.0000 is een melder met DALI interface voor directe besturing van maximaal acht DALI voorschakelapparaten of …
  • Nieuwe Serie tijdschakelklokken

    De Finder 12.51 en 12.81 waren de eerste tijdschakelklokken die programmeerbaar zijn met een Android smartphone met NFC – Near Field Communication. Dit was een aanzienlijke stap vooruit en in lijn met de nieuwste technologie. Dit levert een groot voordeel op voor de professionele installateur die gebruik maakt van steeds meer complexere apparatuur. Finder heeft nu vier nieuwe tijdschakelklokken ontwikkeld, die allemaal via NFC-communicatie geprogrammeerd kunnen worden, met behulp van de speciale app Finder Toolbox – gratis te downloaden via Google …