Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

Tijdens de Installatie Vakbeurs te Hardenberg, dé beurs binnen de installatiebranche, introduceert Xylem van 12 t/m 14 september aanstaande haar nieuwste turn key oplossing voor het toepassen van energie uit oppervlaktewater (EOW).  Een techniek die het mogelijk maakt om op een duurzame manier gebouwen te verwarmen of te koelen.

Xylem’s turnkey oplossing maakt EOW in de industrie en grotere utiliteit, maar ook in kleinere gebouwen, toegankelijker wanneer er een specifieke verduurzamingswens is. Daarmee profiteren installateurs, boorbedrijven, exploitanten en eindgebruikers van de nodige know-how, hoogste systeemkwaliteit en een uitstekend rendement vergeleken met conventionele installaties.

Daarnaast presenteert Xylem haar oplossingen op het gebied van drinkwater, afvalwater en verwarming, koeling en warmwaterinstallaties (HVAC) in en rondom gebouwen.

Xylem nodigt u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand tijdens de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. De beurs is van dinsdag 12 september tot en met donderdag 14 september van 13.00 tot 21.00 uur geopend.  

Graag tot ziens op stand nr. 413 in hal 4!