Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

Finder toont op de installatievakbeurs o.a. twee nieuwe bewegingsmelders. Met de 18.51.8.230.B300 bewegings- en aanwezigheidsmelder kunt u via Bluetooth alle instellingen eenvoudig en comfortabel verrichten met een Android of iOS smartphone. U heeft geen losse afstandsbediening nodig die zoek kan raken. Na het downloaden van de gratis App Finder Toolbox kunt u de helderheidsdrempel, afvalvertraging en gevoeligheid instellen. De 18.5D.8.230.0000 is een melder met DALI interface voor directe besturing van maximaal acht DALI voorschakelapparaten of LED drivers. De gebruiker heeft drie werkingsfuncties ter beschikking waaronder een constant lichtniveau regeling, rekening houdend met beweging.

De Serie 7E kWh-meters voor tussenmeting is vernieuwd met een hogere continustroom bij directe meting en meer uit te lezen grootheden en communicatiemogelijkheden.  De complete Serie 7E bestaat uit enkelfase en driefasen uitvoeringen voor 230 / 400 V AC installaties.

De enkelfase uitvoering is geschikt voor een continustroom tot 40 A en de driefasen uitvoering voor directe meting tot 80 A. Driefasen indirecte meting is mogelijk met een maximale verhouding van 10.000:1. Enkele te noemen mogelijkheden zijn: MID, pulsuitgang, Modbus, M-Bus, Ethernet TCP, bi-directioneel en uitlezen van werkelijk, schijnbaar en blind vermogen. De meters worden o.a. toegepast in de recreatiesector en onderverhuur.