Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 60 seconden

Karel denkt aan uitbreiden, de zaken gaan goed, dus misschien een collega erbij. Hij levert tenslotte ook hightech werk af. Neem nou die ultra-moderne wandverwarming van vorige week. State-of-the-art werk en precies wat de klant wilde.

Maar ja, u weet het: Karel is geen kei in multitasking. Dus moet hij wel goed blijven nadenken wat hij doet tijdens het werk.

En met zijn hoofd vol van die expansiedrift kan het natuurlijk nooit goed gaan. Deze week had hij een hoop keteltjes te doen. Daarnaast werd hij bijna elke 10 minuten gebeld door het detacheringsbureau dat hij aan het werk had gezet om een geschikte collega te vinden.

Kortom hij zag het allemaal niet meer zo recht. Of Karels klanten na deze week nog steeds in rijen van 3 op hem zitten te wachten en of hij nog op zoek moet gaan naar personeelsuitbreiding…? U leest het volgende week!

Ook zelf ´vakwerk´van Karel gezien? Stuur ze ons dan toe en wie weet staat er komende vrijdag een foto met een stukje toelichting te bewonderen op onze kanalen. Toesturen kan naar redactie@merlijnplus.nl, twitter naar @installatienet of gewoon als bericht op facebook!