EURACOM B.V. is in 1976 opgericht als een Europese Agenturen Combinatie. Het bedrijf is actief op het gebied van duurzame producten voor verwarming, sanitair en industriële toepassingen.

Wij helpen onze fabrikanten met nieuwe producten en technologie de branche te informeren. We zien onszelf als een schakel tussen producent en afnemende partijen zoals OEM, groothandel, adviserende ondersteuning voor planners, adviesbureaus en installateurs.

Onze fabriektechnici zijn ervaren en betrouwbare medewerkers die toegang hebben tot een breed scala van technische expertise op het gebied van innovatieve duurzame toepassingen.

Wat bieden wij u persoonlijk contact, deskundigheid, ervaring.

Met topmerken zoals ESBE en HUMMEL bieden wij u omvangrijke mogelijkheden en combinaties, die voldoen aan de meest eenvoudige tot en met de meest gecompliceerde toepassingen voor HVAC installaties.

Zoals:

  • Meng en regel appendages
  • Probleemoplossers
  • Slimme en compacte systeemcomponenten.
Aantal medewerkers 257
Vestigingen: 11
Merken: HUMMEL
Producten/Diensten: CV-appendages, Fabrikant.
Specialisme: Probleemoplossingen
Missie: Vereenvoudigen van installatiewerkzaamheden

Contact

EURACOM B.V

Holterweg 3-D

7245 AL Laren (Gld.)

Tel. 0573-402025

Fax 0573-401438

E-mail: info@euracom.nl

www.euracom.nl

Laatste nieuws

  • Exposantennieuws: Insteken, aandraaien en klaar

    Een koppeling om een radiator betrouwbaar en snel te installeren: insteken, aandraaien en klaar. Euracom presenteert op haar stand een dikwandige stalen buiskoppeling met een extreme klemkracht van Hummel. Nadat de wartelmoer handvast en na één omwenteling vastgedraaid is, heeft de koppeling een drie keer hogere uittrekbelasting dan gebruikelijke dikwandige stalen buiskoppelingen, aldus de leverancier. Deze buiskoppelingen zijn geschikt voor temperaturen tot 120 °C en drukken tot 10 bar. Verder heeft Hummel haar assortiment uitgebreid …