Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Energiewacht heeft Marwo Klimaattechniek uit Amstelveen overgenomen. Vooralsnog blijft de organisatie handelen onder de eigen naam. Op termijn zal dit volledig overgaan in Energiewacht. Marwo installeert en onderhoudt duurzame klimaatinstallaties in woningen en gebouwen. Met deze overname breidt Energiewacht de dichtheid van haar werkgebied in de Randstad uit.

Marwo Klimaattechniek is een technisch installatiebedrijf in Amstelveen met ruim 35 jaar ervaring in het installeren van duurzame klimaatinstallaties in woningen en gebouwen. Voor de zakelijke markt installeert het bedrijf grote geavanceerde installaties.

Samenwerking
De particuliere en zakelijk klanten van Marwo kunnen naast service en onderhoud aan de cv-ketel, bij Energiewacht terecht voor duurzame en energiebesparende oplossingen voor woningen of bedrijfspanden. In samenwerking met Hans Marsfelder, voormalig directeur Marwo, wordt Energiewacht geïntroduceerd bij de zakelijke klanten van Marwo. Particuliere klanten kunnen met vragen en overige zaken vooralsnog terecht bij Marwo Klimaattechniek via de bekende contactgegevens.

Dochterbedrijf van Essent
Energiewacht is ruim 25 jaar actief op de particuliere en zakelijke markt, met verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking als specialismen. Het bedrijf biedt naast plaatsing en onderhoud van cv-ketels, een pakket aan duurzame en energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen, isolatie en ventilatie. Gezamenlijk dragen meer dan 400 medewerkers de zorg voor bijna 400.000 klanten op de particuliere en klein zakelijke markt. Energiewacht is servicepartner en tevens 100% dochterbedrijf van Essent.