Elektrische warmwateroplossing voor ieder huishouden

Gepubliceerd op

Vaillant introduceert een serie warmtepompboilers, genaamd aroSTOR. Deze serie met label A+ en een COP hoger dan 2.5, bestaat uit vijf warmwateroplossingen met verschillende capaciteiten: wandmodellen van 80, 100 en 150 liter en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter. De boilers zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als de renovatiemarkt.

Het nieuwe assortiment biedt een breed scala aan producten. De boilers kunnen gedurende een laag stroomtarief opwarmen en hebben een boostfunctie voor snel opladen. Met het koudemiddel R290 voldoet de aroSTOR al aan de komende F-gasregelgeving.

De tank van de 200 en 270 liter boilers is gemaakt van roestvrijstaal; de wandmodellen zijn voorzien van een stalen tank met een beschermingslaag en een magnesiumanode met zeer lange levensduur. Op de tank zit vijf jaar garantie; de overige onderdelen hebben een garantie van twee jaar.

De aroSTOR serie bestaat uit vijf verschillende capaciteiten. De boilers met een capaciteit van 80, 100 en 150 liter zijn geschikt voor huishoudens van 2 tot 4 personen. De producten met 200 en 270 liter zijn geschikt voor huishoudens van 5 tot 6 personen.

De producten zijn flexibel in te zetten voor verschillende situaties door de kleine diameter en het beperkte gewicht. De aroSTOR warmtepompboiler kan ook warmte gebruiken uit de ventilatielucht van een woning. De wandmodellen zijn te voorzien van een concentrisch kanaal voor aanvoer en afvoer van lucht, waardoor er slechts een muurdoorvoering noodzakelijk is. Een ander voordeel is dat er een breed scala aan apparaten en accessoires beschikbaar is van één fabrikant. De warmtepompboilers zijn PV en SG ready.

De warmtepompboilers met de capaciteit van 80, 100 en 150 liter zijn verkrijgbaar vanaf april, de boilers met een capaciteit van 200 en 270 liter vanaf september. De nieuwe serie wordt momenteel voor het eerst getoond op de Bouwbeurs, die plaatsvindt van 4 t/m 8 februari in de Jaarbeurs, Utrecht. Vaillant staat hier op stand 07.C008.

%d bloggers liken dit: