Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

De EE1950 relatieve vochtigheid module is geoptimaliseerd voor het zeer nauwkeurig meten van het dauwpunt klimaatkamers en andere besloten ruimten waar vochtigheden hoog kunnen oplopen.

Toepassing van de innovatieve verwarmde E+E HMC01 sensor en een zeer precieze fabrieks-kalibratie zorgen voor een hoge nauwkeurigheid en uitstekende lange termijn stabiliteit.

Daarnaast is de sensor optioneel te voorzien van een sensor-coating die de sensor optimaal beschermd tegen stof en vervuiling waardoor de EE1900 in omgevingen kan worden toegepast die onderhevig zijn aan vervuiling.

In applicaties waarbij sprake is van chemische verontreiniging kan de sensor met behulp van een z.g. ARC (Automatic Sensor Recovery) functie worden gereinigd door de sensor tot 180 oC te verwarmen.
De meeste verontreinigingen zullen dan uit het polymeer verdampen.

De analoge uitgangen kunnen d.m.v. dip switches worden ingesteld en met behulp van de configuratie software kan de EE1900 worden ingesteld op de parameters en bereiken die door de klant zijn gewenst.

Er kan gekozen worden uit drie verschillende kabellengten, 0,5 , 1,5 en 3m en er zijn twee verschillende formaten PCB boards.

Voor meer info:

CaTeC b.v.

Turfschipper 114

2292 JB  Wateringen

0174 272330

info@catec.nl

www.catec.nl